Se med her hvis du leder efter lamper der skaber stil og hygge i dit hjem

Vi giver her vores bud på nogle af de flotteste lamper lige nu. En god blanding af design lamper og lækre lamper med fed stil der giver et smukt lys. Skab hygge, ro og elegance med få gode valg.

Pink Murano Lysekrone

Placer denne utroligt elegante italienske lysekrone over dit spisebord eller sofabordet – eller i din entré. Vær modig og leg med farver og former på de mange lysekroner der er nøje udvalgt af Mathilde fra Cherry Vintage og være prikken over i’et til dit nye bolig design.

Cherry Vintage har en forkærlighed for det Italienske og har både retrofund, genbrug og nye lamper. Alle lamper er nøje udvalgt for deres unikke former og farver og der er over 100 forskellige italienske lamper og lysekroner du kan vælge mellem.

Læs mere om belysning her.

Verner Pantons smarte bordlampe i mange flotte farver

Denne flotte og stillige portable Bordlampe VP9 i Matt Black er en smart bærbar version af Verner Pantons populære Flowerpot bordlampe.  Bord lamper giver et rigtig flot lys og så er det virkelig smart at den er lednings fri.

Man kan let lade lampen op via USB-kabel – der er LED pære i og den har tilmed et 3-trins dæmperfunktion. 

Et virkelig flot og lækkert valg og lampen findes i mange virkelig flotte farver hos Lampemesteren.

Arkitektonisk og elegant pendel

Langbordspendel i eg og oxideret kobber.
Langbordspendel i eg og oxideret kobber.

Den tyske designer Stefan Gant har et helt unikt udtryk og kombinerer hårde og bløde materialer til at skabe meget ikoniske pendler. 

Arkitektonisk elegance og stil hvor du tilmed kan skifte den nederste del af lampen ud med et af de mange andre materialer.

Designhome.dk er eneforhandler i Danmark og den pendel vist her er i eg og oxideret kobber.  Men check deres modeller i valnød og eg og den de har i lys beton og valnød er virkelig også bare så flot.

Dansk tapet design fra Juvita fungerer så flot både hvis man vil beklæde en enkelt væg eller man vil beklæde hele værelset eller stuen. 

Deres indulgence serie er i smart papir hvor limen skal direkte på væggen. 

Se flere af deres flotte designs hos BN Farver her.

Natural Blue er en super flot maling der passer virkelig godt til de grå og sandfarvede nuancer vi har set meget i 2022 og helt sikkert får mere af i 2023.

Daydream farven har en finish der giver dig en helt unik, smuk farveoplevelse og fantastisk dybde og ro – super flot til hele rummet men kan også bruges til en væg i kombination med lysere vægge og lofter.

Soft Comfort er den perfekte blanding mellem de grå og de brune toner der bliver til  en lækker og leverer et rum der byder på afslapning og ro.

Natural Green emmer af stil, hygge og elegance. Det er den perfekte baggrund til dit nye “Stilleben” setup og så er farven oplagt til en stue med stuk eller  paneler. Så mange fantastiske muligheder.

Exhale er den sidste farve i vores lille kavalkade – men bestemt ikke den mindst imponerende. Utrolig lækker og sofistikeret og vil klæde til et hjem med design klassikere og genbrugsfund.